Главният изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch по време на

...
Главният изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch по време на
Коментари Харесай

Бившият главен изпълнителен директор на Abercrombie & Fitch Майк Джефрис, обвинен в експлоатация на мъже за секс чрез организирана операция

Главният изпълнителен шеф на Abercrombie & Fitch по време на разцвета на марката през 90-те и началото на 2000-те, Майк Джефрис, е изправен пред обвинявания в употреба от мъже вербуван за полови събития, които той е бил хазаин по целия свят, съгласно следствие на BBC News.

Двама някогашни американски прокурори, които прегледаха документите и разказите от първа ръка, събрани от английската мрежа за нейния отчет, приканиха прокурорите да проверяват дали Джефрис би трябвало да бъде упрекнат в трафик на полови услуги.

Кой е Майк Джефрис?

Майк Джефрис пое Abercrombie през 90-те години и я трансформира от фалираща компания в сполучлива марка, построена към прелиминарен секс обжалване. Още тогава той беше спорна фигура.

Abercrombie & Fitch научава някои тежки уроци за търговия на дребно

През 2014 година Джефрис се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Abercrombie & Fitch с пенсионен пакет от над $25 милиона, от които той към момента получава годишни заплащания, оповестява BBC. < /p>

„ Той продаваше популярност и цената беше спазването на разпоредбите. “

BBC беседва с 12 мъже, които описаха навестяване или образуване на събития, провеждани за Джефрис и Смит, включващи полови дейности.

Осем мъже, участвали на събитията, споделиха пред Би Би Си, че са били вербувани от медиатор, който нямал част от носа си, разпознат от Би Би Си като Джеймс Джейкъбсън. Всички споделиха, че им е било платено да участват и са подписали съглашения за неразкриване на информация преди събитията. Някои знаеха, че ще бъде намесен секс. Всички като се изключи един от тези мъже споделиха, че са се почувствали ощетени от прекарването, заяви Би Би Си.

Амбициозният модел Дейвид Брадбъри беше на 23 години през 2010 година, когато сподели, че е бил осведомен с Джейкъбсън от сътрудник, който го разказва като вратар на ръководителите на Abercrombie.

Брадбъри сподели, че Джейкъбсън предложи да се срещне с формалния фотограф на Abercrombie, само че Джейкъбсън „ ми даде да се разбере, че в случай че не му разреша да прави орален секс с мен, няма да се срещам с Abercrombie & Fitch или Майк Джефрис “, сподели Брадбъри пред BBC.

„ Бях неподвижен. Сякаш продаваше популярност и цената беше сходство “, сподели Брадбъри, добавяйки, че е бил принуден да повярвайте, че " отсам всеки стартира. " След срещата Брадбъри сподели, че Джейкъбсън му е дал $500.

Брадбъри сподели, че по-късно е бил поканен на събитие в къщата на Джефрис в Хамптънс и Джейкъбсън го е насочил да употребява карта за подарък, с цел да закупи Abercrombie & Fitch облекло за случая.

Когато дойде, той сподели, че е приказвал с Джефрис и Смит за стремежите си да бъде модел за марката. След това Брадбъри сподели, че Джефрис е държал " попърс " под носа си, мускулно релаксиращо лекарство, което може да аргументи дезориентация и главоболие, след което Джефрис е правил секс с него.

Брадбъри сподели, че уединеното място и наличието на други чиновници в униформи на Abercrombie & Fitch значат, че той „ не се усеща в сигурност да каже „ не “ или „ Не се усещам удобно с това “. “ < /p>

„ Това не беше моят избор. Бях деликатно манипулиран. “

Барет Пол, някогашен модел, сподели пред BBC, че е бил вербуван да участва на едно от събитията на Джефрис, когато той беше на 22 от по-стар модел. Той сподели, че е бил подсилен финансово от по-стария модел по това време, тъй че се усеща длъжен към него.

Когато дойде на събитието, където беше един от доста мъже, той сподели, че се усеща угнетен напън за " осъществяване ". Един от другите мъже му правеше орален секс, до момента в който Джефрис и Смит го гледаха, сподели той.

„ Това не беше моят избор “, сподели Пал, размишлявайки върху събитието. „ Това бях деликатно манипулиран от група по-възрастни мъже, които знаеха тъкмо какво вършат, тъй като го бяха правили и преди. “

Всички мъже, които приказваха с BBC, описаха приемането на пликове, цялостни с хиляди $ в брой от личния състав на Jefferies след посещаване на събития.

Друг мъж на име Алекс, чието име е променено, с цел да се отбрани самоличността му, сподели, че е бил вербуван да участва на събитие, включващо десетки мъже, които са били превозени до петзвезден хотел в Мароко. Той сподели, че е бил проблематичен модел със семейство, което да устоя по това време, и е бил назначен за танцьор, тъй че се е очаквало, че ще би трябвало да се съблече.

Докато е бил нает от Джейкъбсън, той сподели, че му е казано да правете орален секс с него.

" Имах задължения, желаех да устоя фамилията си ", сподели Алекс, който се разпознава като хетероид. „ Изпълних работата и бях сякаш погнусен. “

„ Има доста огромна възможност да съм бил дрогиран и изнасилен. “

Когато дойде на събитието в Маракеш, той сподели, че му е обещано шампанско, което счита, че е подправено с опиати. Той сподели, че е задремал и се е събудил с презерватив в себе си.

„ Вярвам, че има доста огромна възможност да съм бил дрогиран и изнасилен. Вероятно в никакъв случай, в никакъв случай няма да знам сигурно отговора какво се е случило “, сподели Алекс пред BBC.

Той сподели, че е бил прекомерно нервозен, с цел да се тества за полово излъчени инфекции след събитието, само че няколко години по-късно се разболял доста. Когато отиде на доктор, той беше диагностициран с ХИВ, с който счита, че се е заразил на събитието.

Двама някогашни прокурори на Съединени американски щати, които без значение прегледаха документи и разкази от първа ръка, предоставени от BBC News, споделиха, че имат вяра, че би трябвало да се организира следствие, с цел да се дефинира дали против Джефрис и Смит би трябвало да бъдат повдигнати обвинявания за полов трафик.

7 неверни стъпки, довели до протеста на акционерите на Abercrombie

Джефрис и Смит не дадоха отговор на множеството претенции на BBC за коментар по отношение на следствието.

CBS News потърси коментар от Джефрис и Смит по отношение на следствието на BBC и чака отговор.

Джейкъбсън, хипотетичният медиатор, сподели в изказване посредством своя юрист, че той беше афектиран от изказванието за „ каквото и да е наложително, лъжливо или принудително държание от моя страна “, което той отхвърли и сподели, че „ не е знаел за каквото и да било сходно държание от други. “

Той сподели, че не Не си припомням да съм давал обещания за благоприятни условия за моделиране и „ всяка среща, която имах, беше по взаимно единодушие, а не по насила. Всички, с които влязох в контакт и участваха на тези събития, влязоха с необятно отворени очи. "

Abercrombie & Fitch сподели пред BBC, че е „ ужасяващ и погнусен " от хипотетичното държание на Джефрис. Според него новото управление е имало трансформира компанията в „ ценената движена организация, която сме през днешния ден, и че има „ нулева приемливост към злоупотреби, тормоз или дискриминация от всевъзможен тип. “

Пал, някогашният модел, който беше нает в един от събития, сподели, че прекарването „ открадна всяка грам непорочност, която ми беше останала. Това ме обърка душевен. “

Сега той споделя, че има езика, с цел да опише какво му се е случило.

" Мога да седнал съм тук и да ви кажа, че се възползвах от мен. И избрах да приказвам намерено, тъй като се надявам да реализира смяна. За да насърча другите да приказват и да споделят своите истории. "

„ The Abercrombie Guys: The Dark Side of Cool “  ще бъде пуснат в Съединени американски щати на 6 октомври по BBC Select, наличен за публиката посредством Amazon Prime Video Channels, приложението Apple TV и The Roku Channel. < /p>

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР