Главният европейски преговарящ Мишел Барние, който отново започна да изпълнява

...
Главният европейски преговарящ Мишел Барние, който отново започна да изпълнява
Коментари Харесай

Подновяват се търговските преговори между ЕС и Великобритания

Главният европейски договарящ Мишел Барние, който още веднъж стартира да извършва служебните си отговорности откакто прекара Ковид-19, и английският му сътрудник Дейвид Фрост ще уточнят през днешния ден график за договаряния през април и май за бъдещите търговски връзки сред Обединеното кралство и Европейския съюз след Брекзит, оповестява БНР.

``
реклама

Очаква се договарянията за Брекзит да бъдат възобновени още идната седмица по пробен метод посредством видеовръзка в изискванията на пандемията от ковид. Двете страни в договарянията съумяха да проведат единствено един кръг преди Ковид-19 да измести всичко в обществено-политическия живот на планетата на назад във времето. Следващите две сесии бяха анулирани, а даже двамата водещи договарящи трябваше да се самоизолират след признаци на болестта. Миналата седмица европейски и английски екипи организираха серия от конферентни диалози по разменени правни текстове за бъдещото комерсиално съглашение. Чрез видеовръзката обаче се допуска, че договарянията ще бъдат по-продуктивни и ще се даде опция за паралелни полемики по 11 разнообразни аспекти, включващи търговия, превоз, лов на риба и сигурност, като Фрост и Барние ще откриват и закриват сесиите. До момента не е бил обсъждан въпроса за удължение на периода на договарянията. Обединеното кралство би трябвало да изиска отсрочване до 1 юли, в случай че реши, че е належащо такова. Лондон не може да изиска това в последния миг, тъй като при положение на удължение на периода би трябвало да се договорят спомагателните английски вноски в бюджета на Европейски Съюз, в случай че страната остане за известно време в организацията и след края 2020 година. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР