Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев излезе по Нова

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев излезе по Нова
Коментари Харесай

Доц. Кунчев се отчая от лъжливите реклами за фалшиви лекарства: Безпомощни сме!

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев излезе по Нова телевизия, с цел да отхвърли следващата подправена реклама за лекарство, която употребява неговото лице и име. В случая става въпрос за артикул, който сякаш оказва помощ на зрението. Неговата реклама в интернет се прави с подправено изявление с доцент Кунчев, в което се твърди, че той е измислил “чудотворния лек ”, с цел да помогне на баба си.

“Безпомощни сме ”, това призна основният държавен здравен контрольор. Доц. Кунчев изясни, че всички експерти по кибер закононарушения са му споделили, че няма по какъв начин да се противодейства на сходни схеми. Дори да бъде спрян един уебсайт, който продава подправени медикаменти, той се появява безусловно на идващия ден с различен адрес.

Кунчев напомни, че негови фотоси са употребени изцяло нелегално за реклама на няколко продукта. Той разяснява, че подправените медикаменти в най-хубавия случай са хранителни добавки и витамини. Нищо обаче не подсигурява, че в тях няма да има и нездравословни за здравето съставки.

В някои случаи става въпрос и за доза витамини, която е толкоз огромна, че не се предлага, изясни доцент Кунчев. Той акцентира, че с изключение на обществено да показва, че хората са лъгани, няма какво друго да направи. Ако хората имат недоволства, да отидат на доктор, медикаменти да си купуват единствено от аптеките, а не по интернет, акцентира доцент Кунчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР