Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност“ (ГД ЕФК), към Министерството

...
Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност“ (ГД ЕФК), към Министерството
Коментари Харесай

Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ започва информационна кампания за разработване на иновации в предприята

Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност “ (ГД ЕФК), към Министерството на нововъведенията и растежа, провежда осведомителна акция по процедура

BG16RFPR001-1.001 Разработване на нововъведения в предприятията “ по ПКИП.

В рамките на осведомителните дни специалисти от Главна дирекция „ Европейски фондове за конкурентоспособност ” ще показват процедурата пред заинтригуваните страни в градовете Враца, Видин, Велико Търново, Русе, Варна, Стара Загора и Бургас.

Информационният ден въвВраца ще се проведена26 март 2024г.,(вторник), в постройката на Областна администрация-Враца.

Основната цел на процедуратае даване на фокусирана поддръжка на българските предприятия за повишение на иновационната им активност посредством създаване на нововъведения в тематичните области на Иновационна тактика за умна специализация 2021-2027 (ИСИС 2021-2027).

Общият размер на безвъзмездното финансиранепо процедурата е 127 млн. лева В взаимозависимост от категорията на предприятието процентът на съфинансирането е сред 25 и 60 %.

Процедурата е ориентирана къммикро, дребни и междинни предприятия (МСП), дребни сдружения със междинна пазарна капитализация, а кандидатстването на огромни предприятия е възможно само в партньорство с МСП.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР