Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на

...
Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на
Коментари Харесай

Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР

Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи. От септември 2023 година той беше краткотрайно подложен на длъжността, оповестиха от вътрешното министерство.

Досегашният титуляр основен комисар Станимир Станев е освободен от служба на съображение на член 226, алинея 15 от Закона за Министерство на вътрешните работи - когато служебното правно отношение е зародило, откакто назначеният държавен чиновник е упражнил правото си на пенсия - по самодейност на органа по назначение.

От информация на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи оказва се, че Димитър Кангалджиев стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2005 година, като заема длъжността шпионин първо в отдел „ Криминална полиция “ при Столичната дирекция на вътрешните работи, а по-късно - в отдел „ Контратероризъм “ в Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП). В интервала 2010 година - 2015 година е шеф на група „ Криминална полиция “ при Районно ръководство (РУ) - Костинброд, след което, до 2016 година, е шеф на районно управление (на МВР) - Ботевград. От 2016 година до 2019 година заема поста шеф на бранш в отдел „ Криминална полиция “ в Главна дирекция " Национална полиция ". От 2019 година поема поста шеф на бранш в отдел „ Специални интервенции “ в ГДБОП, а от 30 май 2021 година до 27 септември т.г. е заместник-директор на основната дирекция. Преминал е спомагателни курсове и профилирани образования, награждаван е неведнъж за реализирани високи резултати в служебната активност.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР