Главен инспектор Венелин Костов днес бе назначен за началник на

...
Главен инспектор Венелин Костов днес бе назначен за началник на
Коментари Харесай

Венелин Костов оглави районното в Стамболийски, ще връща доверието на местните хора в полицията

Главен контрольор Венелин Костов през днешния ден бе назначен за шеф на районно управление (на МВР) - Стамболийски. До този миг той оглавяваше Трето районно в Пловдив. Той поема поста, откакто предходния титуляр Ангел Керпиев бе отхвърлен от работа, поради формираното против него дисципилнарно произвеждане поради аради позволени нарушавания при следствие на убийството на Димитър Малинов. 
Прочетете още


В стъпителните си думи Чергов посочи професионалните качества на основен контрольор Венелин Костов и изрази признателност за проявената от него подготвеност да извърши виновната задача да възвърне доверието на локалната общност към работата на полицията. " Като доскорошен шеф на Трето районно управление (на МВР) основен контрольор Костов е потвърдил високия си професионализъм и воля да се оправя с провокациите в службата. Има цялостната ми поддръжка да сътвори собствен екип и нужната организация, с която и РУ-Стамболийски да увеличи успеваемостта си ", бе безапелационен шефът.

В допълнение той изрази вяра, че отсега нататък чиновниците на районното ръководство ще съумеят да трансформират линията на работата си като покажат по-висока мотивация, дисциплинираност и усърдие в осъществяване на ежедневните задания. Сред набелязаните към състава условия бяха и деликатното разглеждане на всеки един обособен сигнал или случай и извършаване на качествена и срочна инспекция. Не на последно място бе изтъкнато и упованието чиновниците да намерят верен метод, с цел да превъзмогнат породилото се отношение към тях вследствие на обстановката в село Цалапица. Директорът подсигурява цялостно подпомагане за разрешаване на служебни въпроси и проблеми, в това число кадровата обезпеченост и възстановяване на материално-техническата база.

Пред сътрудниците си основен контрольор Венелин Костов акцентира, че поемайки поста ще постави всички старания да изведе районно управление (на МВР) - Стамболийски на челни позиции по всички индикатори измежду останалите подразделения на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи. Той бе безапелационен, че в работата си напълно ще се базира на качества като отдаденост и професионализъм, както и съблюдаване на правилото на субординацията.

Миналата седмица бяха назначени нови началници на " Пътна полиция " - Красимир Нешев и на районно управление (на МВР) - Хисар Асен Солаков, който оглавяваше Първо районно. На негово място краткотрайно е назначен Александър Костадинов, който бе чиновник на БОП. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР