Гласуването за традиционната за Пловдив класация Най-добрият квартал за живеене“,

...
Гласуването за традиционната за Пловдив класация Най-добрият квартал за живеене“,
Коментари Харесай

Най-добрият квартал за живеене в Пловдив ще бъде обявен след местните избори

Гласуването за обичайна за Пловдив ранглиста „ Най-добрият квартал за живеене “, която се осъществя по концепция на Дарик радио, като продължение на националната акция „ Най-добрият град за живеене “ и с партньорството на ПловдивПрес, тази година ще завърши две седмици по-рано от плануваното. По решение на двата екипа на уредниците класацията ще бъде спряна в навечерието на локалните избори, с цел да не въздейства на предизборните настроения на пловдивчани.

По време на акцията районните кметове на Пловдив съобщаваха настояща информация и водеха диспути в студиото на Дарик по 11 значими за обособените жилищни региони тематики, като „ Сигурност и успокоение “, „ Улична мрежа, комфортен превоз и места за паркиране “, „ Площадки за спорт навън, зали за танци и фитнеси “, „ Достъпна градска среда за хората с увреждания “, „ Зелени площи, пейки на публични места, места за разходки, детски площадки и градини, публични тоалетни “ и други Целта на класацията е да даде точна картина на положението и развиването на регионите в Пловдив, като самодейността се управлява от най-актуалните европейски и международни правила и условия за градската среда, както и трендовете за възстановяване качеството на живот на жителите на огромните градове.

Гласуването в класацията стартира на 1 ноември 2022 година и беше планувано да продължи до 01 октомври 2023 година, посредством специфичните анкети в формалните уеб сайтове и страниците на Дарик Пловдив и Пловдив прес. Последното профилирано предаване, с водещ Искра Койчева, бе излъчено на 14 юли т.г. Районните кметове на града разясниха тематиките: Алеи за велосипедисти и улично осветяване “, „ Качество на обслужване в районната администрация “ и „ Брой денонощни магазини, аптеки, нон стоп заведения за хранене и места за релакс и хубаво кафе “.

Целта на класацията е да излъчи заслужен победител, без намесата на политически пристрастености, заради което гласуването се приключва на 15 септември, а спечелилият ще бъде публично разгласен след приключването на локалните избори на 29 октомври тази година. Актуалната информация за развиването на 6-те региона на Пловдив, може да намерите на и.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР