Гласувах за връщане на държавността, за да се развива родината

...
Гласувах за връщане на държавността, за да се развива родината
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Гласувах за връщане на държавността

„ Гласувах за връщане на държавността, с цел да се развива родината ни и да заеме своето почтено място в Европейски Съюз “. Това съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски , откакто гласоподава в село Бабяк, община Белица. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Той още веднъж уточни, че най-ценният капитал на България са хората и акцентира, че дълг на политиците е да основават такива условия за развиване на районите, че жителите да имат работни места и почтено възнаграждение на труда, а стопанската система да прогресира.

„ Политиците са длъжни да реализират консенсус по избрани надпартийни тематики “, безапелационен бе още той и добави, че политиците освен би трябвало да обезпечат нужните условия за развиването на страната, само че и за преуспяване на толерантността и разбирателството сред самите жители.

Делян Пеевски акцентира също, че е извънредно време да бъдат поставени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да опълчва жителите на България едни на други и спъващо напредъка и развиването на страната и обществото й.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР