Гласувах за това да променим политическия стил и политическото поведение,

...
Гласувах за това да променим политическия стил и политическото поведение,
Коментари Харесай

Анастас Герджиков: Новата правителствена коалиция трябва да ни изведе от кризите

Гласувах за това да променим политическия жанр и политическото държание, сподели претендентът за президент проф. Анастас Герджиков, откакто гласоподава на изборите за президент и за вицепрезидент и за Народно заседание в 31 СУЧЕМ " Иван Вазов " в София.

Гласувах за това да се откажем от опълчването и от омразата и да се опитаме да се обединим към визия за бъдещето на България, сподели проф. Герджиков.

Той добави, че е дал своя вот за това да имаме същински държавници, които се интересуват освен от България, само че и са загрижени за всеки български жител.

" Аз се надявам, че тези същински държавници ще ни изведат от тежката политическа, ценова, здравна рецесия и ще ни поведат към разцвет ", сподели кандидат-президентът.

Той изрази вяра на следващия ден България да се разсъни " успокоена, друга и щастлива " и прикани всички водачи на политически сили още на следващия ден да положат старания за това, да имаме постоянно държавно управление и работещ парламент.

Първата работа на новата държавна коалиция би трябвало да бъде да изведе страната от политическата рецесия и оттова и от всички останали рецесии, акцентира проф. Герджиков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР