Гласовитата певица признава, че отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко

...
Гласовитата певица признава, че отключила свръхестествена дарба вследствие на тежко
Коментари Харесай

След тежка болест: Невена Цонева отключила свръх дарба, вижте каква

Гласовитата певица признава, че отключила свръхестествена заложба в резултат на тежко боледуване

Невена Цонева стана екстрасенс. Талантливата брюнетка шокира с признанието, че преди 7 години отключила свръхестествена заложба в резултат на тежко боледуване. По думите ѝ тогава отворила третото си око и почнала да вижда аурите на хората и освен. Когато открила, че има тези качества, Цонева се тормозила, че поради тях даже може да изгуби разсъдъка си. Гласовитата певица описа в детайли за качествата си в подкаста си в YouTube, където разисква и разяснява въпроси, свързани със свръхестественото.

Във видеото Невена споделя, че страдала от латентна туберкулоза, осведоми Telegraph. При това заболяване не се следят признаци и човек дълго време в действителност не е наясно, че е инфектиран. Докато ѝ поставили точната диагноза и подхванали вярното лекуване минало много време. Болестта обаче може да отключи неподходящи последствия за инфектирания. При Невена се стигнало до проблеми със сърцето.

Всъщност се оказва, че певицата е едно от последните генерации от децата индиго, за които се има вяра, че имат необикновени, даже свръхестествени качества. Във видеото гласовитата певица споделя още, че с изключение на аурите на хората вижда и физическите им болежки, както и душите на умрелите. Тя даже описа за непозната стара жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата ѝ и контузиите, които локализирала, Невена схванала, че дамата я чака съдбовен край, написа.

Тъй като аурата на човек първоначално и края на живота му сияе в бяло, другите цветове в действителност се демонстрират в хода на живота му. Във видеото Невена изяснява, че сходни неща в действителност не се споделят, защото в случай че човек има задоволително мощна воля може да промени пътя си.

Marica.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР