Гимнастичка е новото завоевание на Георг Василев. Бившият футболист на

...
Гимнастичка е новото завоевание на Георг Василев. Бившият футболист на
Коментари Харесай

Футболист замени дъщерята на Фатик с гимнастичка - slava.bg

Гимнастичка е новото завладяване на Георг Василев. Бившият футболист на „ Локомотив „ (СФ) и сегашен състезателен шеф, ненадейно заряза по-малката щерка на Фатик — Адриана Тюркмен, научи.

Новата годеница на футболиста е Петя Борисова — една от най-красивите ни гимнастички. Двамата са дружно от известно време, само че дебюта си като двойка направиха на рождения ден на Яна Димитрова преди дни, написа „ България днес”.

Георг и Петя бяха измежду ВИП — гостите поканени да почетат танцьорката на празника й в Бояна. Борисова е част от националния тим за дами — самостоятелни състезателки, а по мнение на мнозина тя е идната, която ще се включи и в олимпийския отбор, който ще се състезава за България.

Освен като гимнастичка, Петя постоянно е канена да се изявява и като модел, и има редица сполучливи фотосесии. Красавицата имаше и къс флирт с Кирил Десподов преди време, само че двойката много бързо приключи връзките си след няколко срещи и любовни истории, които споделиха в обществените мрежи.

Този път връзките й наподобява са съществени с Василев. А и той не крие, че е мощно пристрастен по нея.

Преди да се събере с хубавицата Георг Василев имаше много продължителна връзка с Адриана Тюркмен. Двамата бяха дружно повече от две години, а дъщерята на Фатик го поддържаше на мачовете му.

Двойката беше безусловно неразделна, като на всички места бяха дружно. Дори се заприказва за годеж, откакто Василев напусна тима и стана състезателен шеф на отбора на татко си.

Неочаквано обаче двамата се разделиха, след което още веднъж се събраха. И тъкмо когато всички чакаха щастлива развръзка, те сложиха завършек на връзките си дефинитивно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР