Германците сме най-бедният народ, защото не се смеем особено много.

...
Германците сме най-бедният народ, защото не се смеем особено много.
Коментари Харесай

Инго Апелт: Германците сме най-бедните, защото не се смеем

Германците сме най-бедният народ, тъй като не се смеем изключително доста. Германците постоянно се оплакват и са доста нещастни, а в България човек вижда, че нещата са по-нормални, разяснява немският комедиант и водещ Инго Апелт, който ще изнесе зрелище в София довечера.

Германците се смеят главно на себе си, на политиците и на стандартите за мъжете и дамите в обществото. Моят комизъм е по-скоро черен, британски комизъм и в Германия не всички го схващат, показа той.

Започнал е преди 30 години с пародии на политици и тогава са се обиждали, в случай че не ги пародира.

Апелт е учил за стругар, само че комедията е била постоянно в кръвта му. Една от първите му пародий е била на тогавашния канцлер Хелмут Кол.

Често осмива и Ангела Меркел. „ Тя е доста мощна жена и не съм предполагал, че толкоз време ще ръководи страната, 16 години. На нея й е изписана тъгата на народа на лицето”, сподели той.

Лошото Аплет демонстрира на сцената. В всекидневието си е естествен, благ, обаятелен и сантиментален.

Според него мъжете са в рецесия. „ Тръмп, Ердоган - те са фрустрирани и имат потребност от поддръжка. Типично мъжките черти на характера към този момент не са толкоз известни и те се усещат в непрекъсната конкуренция и желаят да се потвърдят какъв брой са мощни. Трябва малко да де-Тръмпираме света и да пуснем дамите на първа линия”, уточни той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР