Германското правителство значително смекчава ограниченията за пристигащи от Португалия, Великобритания,

...
Германското правителство значително смекчава ограниченията за пристигащи от Португалия, Великобритания,
Коментари Харесай

Германия премахва ограниченията срещу COVID-19 за гражданите на някои държави

Германското държавно управление доста смекчава рестриктивните мерки за идващи от Португалия, Англия, Русия, Индия и Непал , осведоми " Дарик ". В сряда, 7 юли, статутът на петте страни ще бъде намален от " зони с вирусен вид " до " зони с висока заболяваемост ", оповести през днешния ден немският институт " Роберт Кох ".

Това значи, че в още веднъж ще могат да влизат всички групи хора от тези страни . За изцяло имунизирани или преболедували ковид условието за карантина отпада напълно, а за останалите е кратко.На самолетните компании, операторите на автобусни и жп услуги не се позволява да транспортират хора от " зони с вирусен вид " до Германия, в случай че те не са немски жители или имат непрекъснато местопребиваване в страната.
 От август 2020 година в Германия са извършени повече от 2700 акции против епидемиологичните ограничения От август 2020 година в Германия са извършени повече от 2700 акции против епидемиологичните ограничения
От август 2020 година в Германия са извършени над 2700 демонстрации и манифестации против рестриктивните мерки по отношение на ковид. Това заяви в...

Всеки, дошъл на немска територия от такива зони, би трябвало да премине 14-дневна карантина, даже в случай че е изцяло имунизиран или е излекуван след COVID-19. След смяната в категория " зони с висока заболяваемост " идващите, които не са имунизирани или не са боледували, ще би трябвало да останат под карантина 10 дни. Този интервал може да бъде понижен до пет дни след втори тест.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР