Германското правителство смята въпроса за военните репарации към Гърция за

...
Германското правителство смята въпроса за военните репарации към Гърция за
Коментари Харесай

Берлин: Въпросът с репарациите към Гърция е приключен окончателно

Германското държавно управление счита въпроса за военните репарации към Гърция за "юридически и политически организиран дефинитивно ". Това е декларирал представителят на немското държавно управление Щефан Зайберт в отговор на въпрос на полски публицист за новите искания, дефинирани от някои гръцки политици, предава организация АНА-МПА.

"Обсъждали сме този въпрос в действителност доста пъти. Нашата позиция е, че въпросът за немските репарации е организиран дефинитивно юридически и политически. В тази позиция не се е трансформирало нищо. Освен това (по темата) няма никакви публични стъпки от страна на гръцкото държавно управление ", е декларирал Зайберт.

Той е споделил още, че няма никаква информация за съгласие сред гръцкото и полското държавно управление за издигане на нови искания за репарации от Германия.

Според организация ДПА, която се базира на държавни източници в Атина, гръцкият президент Прокопис Павлопулос може да сложи още веднъж на дневен ред претенциите на Гърция за стотици милиони репарации за немската окупация по време на Втората международна война по време на визитата на немския президент Франк-Валтер Щайнмайер в Гърция през днешния ден и на следващия ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР