Германското правителство одобри нови правила, които ще позволят мигранти, ползващи

...
Германското правителство одобри нови правила, които ще позволят мигранти, ползващи
Коментари Харесай

Германското правителство одобри нови правила за събиране на мигрантски семейства


Германското държавно управление утвърди нови правила, които ще разрешат мигранти, ползващи се с лимитирана протекция, да подадат молба членове на фамилията им да живеят при тях в Германия. Това става повече от две години откакто бе прекратена практиката за събиране на фамилии, съобщи Асошиейтед прес.

Регулациите влизат в действие през август. Те дават достъп в Германия на най-много 1000 родственици на мигранти с " спомагателна протекция " (което е друго от пълноправно убежище) месечно.

Събирането на фамилиите беше предмет на доста разногласия при договарянията за сформиране на ново немско държавно управление по-рано тази година.

Кабинетът разгласи в сряда, че мигрантите няма да бъдат законово упълномощени да се събират с близки родственици - брачна половинка или брачен партньор, деца под 18 години, или родителите на мигранти под 18 години, а управляващите ще вземат решение всеки случай поотделно въз основа на филантропични съображения.

Хора, които са сключили брак, откакто са напуснали родината си, няма да могат да аплайват за достъп на брачна половинка или брачната половинка си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР