Германският централен защитник Антонио Рюдигер се присъедини към шампиона на

...
Германският централен защитник Антонио Рюдигер се присъедини към шампиона на
Коментари Харесай

Рюдигер премина официално в Реал Мадрид

Германският централен бранител Антонио Рюдигер се причисли към първенеца на Испания и Европа Реал Мадрид от Челси, потвърдиха от пресслужбите на двата клуба .
Антонио Рюдигер.
29-годишният защитник, чийто контракт на „ Стамфорд Бридж “ изтичаше в края на този месец, подписа четиригодишен договор с гранда от испанската столица, оповестиха от Кралския клуб. В изказване на формалния си уебсайт, Реал показа, че Рюдигер ще бъде показан на конференция на подготвителната база на клуба на 20 юни. В момента той е състава на Германия за серия от мачове в Лигата на нациите, като възпитаниците на Ханзи Флик гостуват на Италия в събота, а по-късно се изправят против Англия и Унгария, преди още веднъж да излязат на терена против европейския първенец на 14 юни.

Рюдигер, който започва професионалната си кариера в Щутгарт, прекара два сезона в Рома, преди да дебаркира в Челси през 2017 за сумата от 29 млн. паунда. По време на престоя си на „ Стамфорд Бридж “, Рюдигер завоюва ФА Къп през 2018 и Лига Европа година по-късно, макар че не игра тогава в разногласието за трофея във втория по престижност европейски клубен шампионат. Впоследствие той оказа помощ на Томас Тухел и компания да победи в Шампионската лига предходната година . „ Сбогуваме се с Антонио Рюдигер, който напуща „ Стамфорд Бридж “ поради изтичащия му контракт, поставяйки завършек на осъществявания с титли петгодишен престой в клуба “, споделиха от лондончани в свое известие.

Рюдигер се причислява към състав на Реал, който надделя Ливърпул с 1:0 във финала на Шампионската лига предходната събота в Париж. Той ще се конкурира с Едер Милитао, Давид Алаба и Начо Фернандес за титулярно място в сърцето на защитата на мадридския исполин. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР