Германският производител на автомобилни части Continental е инвестирал 150 милиона

...
Германският производител на автомобилни части Continental е инвестирал 150 милиона
Коментари Харесай

Германски гигант инвестира 300 млн. евро в Румъния

Германският производител на автомобилни елементи Continental е вложил 150 милиона евро през 2020 година в Румъния и възнамерява да вложи същата сума и през актуалната година.

Сред основните вложения за предходната година са нова офис постройка за центъра за научноизследователска и развойна активност в Тимишоара и завършването на разширението на офис постройката в Яш, се споделя в изказване на Continental, представено от SeeNews.

През 2020 година компанията е конфигурирала нова система за тригенерация във фабриката си за електронни съставни елементи в Тимишоара и е модернизирала оборудването в завода си за гуми в румънския град. Вложени са и средства в реновирането на нейните инженерингов център и фабрика за електронни съставни елементи в Сибиу, както и във фабриките ContiTech в Карей, Надаб и Тимишоара.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Ford чака рекордно на ден произвеждане на коли в зав...

Continental има над 20 000 чиновници в инженерни центрове и индустриални мощности в Румъния. Те работят в интернационалните екипи върху основните трендове в автомобилната промишленост: съгласуваност, самостоятелно шофиране и електромобилност, като за задачата употребяват изкуствен интелект и огромни бази данни.

Всичките 5 подразделения на компанията са показани в Румъния. Continental има 7 индустриални предприятия и 4 инженерни центъра в Тимишоара, Сибиу, Карей, Надаб, Брашов и Яш. Германската компания е сътрудник в две взаимни предприятия в Яш и Слатина и има център за разпространяване на гуми в столицата Букурещ.

Continental има над 230 000 чиновници е четвъртият максимален производител на гуми в света с десетки милиарди евро годишен оборот. Компанията създава още спирачни системи, вътрешна електроника, автомобилна сигурност, задвижващи механизми и съставни елементи на шасито, тахографи, гуми и други елементи за автомобилната и транспортната промишленост. Нейни клиенти са всички огромни производители на коли, камиони и рейсове.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР