Германският производител Mercedes-Benz пусна на пазара най-луксозната версия на всъдеходния

...
Германският производител Mercedes-Benz пусна на пазара най-луксозната версия на всъдеходния
Коментари Харесай

Mercedes-Benz направи суперлуксозен GLS

Германският производител Mercedes-Benz пусна на пазара най-луксозната версия на всъдеходния си флагман GLS. Тя се споделя Grand Edition и е получила най-вече промени в интериора и екстериора. От компанията са безапелационни, че всички разновидности могат да бъдат комбинирани по избор на клиента.
На външен тип новата версия на всъдехода може да бъде отличена от общоприетия модел по неповторимите 20-цолови лети джанти с черни и сребристи детайли. На каросерията са сложени и съответните емблеми и мога, които демонстрират, че това е специфична серия на GLS. Тя ще се предлага за модификациите GLS 350d, GLS 400 и GLS 500.


В салона на Mercedes-Benz GLS Grand Edition може да бъде открита извънредно скъпата кожа Nappa, с която са обшити предните седалки и приборния панел. Всъдеходът е получил и специфични стелки, както и детайли от натурално дърво.


Най-луксозното осъществяване на GLS към този момент може да бъде поръчан на дилърите на марката в Германия, като пакетът допълнения за екстериора коства 2300 евро. Ако купувачът желае и спомагателното интериорно съоръжение, ще би трябвало да заплати не по-малко от 5950 евро. Цената на самия автомобил e 75 500 евро.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР