Германският национален отбор ще изиграе своя юбилеен международен мач под

...
Германският национален отбор ще изиграе своя юбилеен международен мач под
Коментари Харесай

Германия избра за противник Украйна в специален юбилеен мач, Бундестимът обяви още контроли

Германският народен тим ще изиграе своя юбилеен интернационален мач под номер 1000 против отбора на Украйна, оповестиха от локалния футболен съюз. С този жест Германската футболна федерация желае да изпрати сигнал за мир.

Приятелският мач ще се организира на 12 юни в Бремен. Срещата ще бъде благотворителна, като приходите от ТВ права, реклама и продажбата на билети ще отидат в поддръжка на институциите и организациите на хората в Украйна, страдащи от съветската нападателна война, съгласно публикуваното в понеделник известие.

Спортният шеф на федерацията Руди Фьолер акцентира: " С интернационалния мач №1000 на мъжкия народен тим Германският футболен съюз обръща взор обратно към една вълнуваща история. “Везерщадион ” в Бремен предлага точното място за този специфичен юбилеен мач, с който можем освен да покажем поддръжката си за Украйна, само че и да предоставим напълно съответна помощ и да съберем дарения ".

Германия разгласи още два другарски мача през лятото. На 16 юни Бундестимът ще гостува на Полша във Варшава. Четири дни по-късно немските национали ще срещнат Колумбия в Гелзенкирхен в нова контролна среща.

" В допълнение към този доста специфичен мач против Украйна, ние намерихме още два атрактивни противника по пътя към домашното европейско състезание в лицето на Полша и Колумбия. В тези интернационалните мачове желаеме да надградим това, което тимът сподели във втората фаза на мача против Белгия ”, съобщи селекционерът на Германия Ханзи Флик. На 28 март Бундестимът загуби с 3:2 от “червените дяволи ” в Кьолн, откакто изоставаше с 2:0 първоначално.

" Първият половин час ясно ни сподели върху какво би трябвало да работим до Европейското. Но в случай че тимът извлече верните поучения от това и се показа по този начин, както в идващите 60 минути против Белгия, пази се буйно и играе самоуверено напред, почитателите ще ни поддържат и стадионът ще бъде зад нас ", счита Флик, който желае да събере състава си още на 7 юни във Франкфурт. Отборът ще тренира в Германия и сред трите интернационалните мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР