Германският кабинет е взел много далечни решения, които ще осигурят

...
Германският кабинет е взел много далечни решения, които ще осигурят
Коментари Харесай

Шолц: За германската икономика са взети мерки в перспектива, които отново ще я изправят на крак

Германският кабинет е взел доста далечни решения, които ще обезпечат по-голяма скорост и повече рационализация, разяснява Шолц в изявление за баварски медии. 

 

" Трябва да се концентрираме повече върху изтъкването на триумфите в активността на държавното управление и да проведем нужните полемики за проектите ни във вътрешен проект “, означи той.

 

Канцлерът се изрече и срещу усещането, че Германия се трансформира в " болния човек на Европа " поради слабия си стопански напредък:

 

" Не би трябвало да злословим за Германия като място за бизнес. Страната ни продължава да има положителни стопански вероятности. Тъй като Германия е толкоз сполучлива в износа, тя усеща изключително мощно отслабването на международната стопанска система. Но това важи и в противоположната посока: в случай че международната стопанска система още веднъж се съживи, ние също ще извлечем повече изгоди ", безапелационен бе Шолц.

 

В устрема за реализиране на съглашение по отношение на базисните детски надбавки, която е причина за следващия ерес в обединението канцлерът акцентира, че до идната седмица ще бъде взето общо решение. В същото време той сигнализира за бъдещи разногласия в обединението.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР