Германският химически гигант BASF обяви, че е договорил партньорство в

...
Германският химически гигант BASF обяви, че е договорил партньорство в
Коментари Харесай

Германската BASF ще прави компоненти за батерии в Китай

Германският химически колос BASF разгласи, че е договорил партньорство в Китай с китайската компания Shanshan за произвеждане на съставни елементи за акумулатори, в това число тези, употребявани в електрически коли. В изказване BASF съобщи, че се е съгласила да поеме 51% от взаимно дружество за произвеждане на катодни дейни материали и прекурсори на китайска земя, предава БГНЕС.

Shanshan, снабдител на материали за литиево-йонни акумулатори както в секторите за електронна подвижност, по този начин и в потребителската електроника, ръководи няколко индустриални обекта в Китай. Сделката идва, защото немските компании вливат запаси, с цел да усилят производството на акумулатори за прекосяване към електрически транспортни средства.

" Чрез съчетание на експертния опит на BASF и Shanshan, ние ще ускорим трансформацията на електрификацията в транспортната промишленост ", съобщи в изказване шефът на BASF Маркус Камиет. BASF съобщи, че съглашението, което към момента предстои на утвърждение от управляващите, ще разшири годишния индустриален потенциал до 160 килотона материали до 2022 година

 {{ otherArticle[0].article.title }}
„ Скоростта, с която развиваме промишлеността, е безусловно...

Германската група към този момент уголемява потенциала си в Европа, като през 2022 година ще бъде открита нова фабрика в провинция Бранденбург, близо до индустриалните мощности на Tesla край Берлин. Фирмата, чиито химикали се употребяват и във фармацевтиката, почистващите артикули, храните и селското стопанство, има над 110 000 чиновници в международен мащаб.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР