Германският бизнесмен Филип Фусенегер откри първия в Европа публичен дом

...
Германският бизнесмен Филип Фусенегер откри първия в Европа публичен дом
Коментари Харесай

Първият публичен дом с кукли отвори врати в Европа: какви услуги предлага?

Германският предприемач Филип Фусенегер откри първия в Европа обществен дом с кукли в Берлин. Той сподели подробности за неповторимия план пред английския таблоид The ​​Sun.

Футуролозите предвиждат, че до 2030 година промишлеността на секс технологиите ще доближи оборот от 3,3 милиарда $, описът с желания на клиентите ще нарасне доста, а половият акт с роботи към този момент няма да бъде нещо извънредно. Това придвижване може да бъде ръководено от Филип Фусенегер и неговото заведение Cybrothel.

Необичайният обществен дом предлага многообразие от услуги и цени, в това число стая за виртуална действителност. Срещу 129 евро на час клиентите получават специфични очила, в които елементарните секс кукли „ оживяват “, стартират да се движат и приказват с помощта на изкуствения разсъдък. За да реализира това, Cybrothel си сътрудничи с действителни модели, с цел да сътвори техни цифрови копия.

„ Аудио и образните функционалности основават резултат, който назоваваме „ аналогов AI “, с цел да придадат на куклите по-издигнат и палав темперамент за взаимоотношение в действително време “, изясни Фусенегер.
 Кибродел, обществен дом Стая в кибер обществен дом в Берлин Снимка: The Sun
Потребителят може просто да ги следи или да се съвкуплява с тях, употребявайки физическо „ тяло “. Например, известният модел на име Кокеши можеше да движи бедрата си, да стене, да диша и даже да пулсира, само че в последна сметка се счупи.

„ Тъй като това е нова технология, имахме някои проблеми с нея “, изясни създателят.

На уеб страницата можете да изберете авансово тоалет, цвят на косата, език (немски или английски), модел за подражателство или желания. Персоналът на обществения дом ще приготви кукла, която ще чака своя клиент съгласно неговите условия.

" Изненадващо, VR порното е доста известно измежду дамите и двойките. Мисля, че дамите обичат да изпитват чувството да имат пенис и да вършат " секс " с кукла ", сподели съоснователят на Cybrothel Матиас Сметана.

Благодарение на новите технологии виртуалното порно се трансформира в доста известно събитие. Business Insider пресмята, че към 60% от най-популярните VR уеб сайтове са порно уеб сайтове.
 Кукла Cybrothel Секс кукла Kokeshi в Cybrothel 
Cybrothel дава услуги без VR очила. След като заплати нужната сума, клиентът може да прави секс с кукла или даже две против в допълнение възнаграждение. Служител следи процеса от особено помещение, следи всичко да е наред и посетителите да не повредят оборудването.

Той добави, че клиентите на кибер обществения дом са елементарни хора, които може би не желаят да се занимават с проституция заради неприятната известност към промишлеността. Както пише Interesting Engineering, някои се стопират от религиозни забрани, до момента в който други се опасяват от заразяване с заболявания, излъчени по сексуален път. Понастоящем проституцията е отчасти легална единствено в 63 страни по света и Германия е една от тях, макар че строги правила ръководят бизнеса.

В коментар за таблоида The Sun Филип Фусенегер означи, че бизнесът му се е трансформирал в „ площадка за възрастни “ и нов метод за развлечение. Той посъветва да приемете AI и да не се страхувате от секса с кукли, защото той не може да се конкурира с човешките взаимоотношения - това е напълно друго събитие. Само дребен % от клиентите търсят връзки с неодушевени предмети, до момента в който болшинството ги възприемат като секс играчки.

„ Деветдесет и осем % от нашите клиенти са мъже и два % са дами, като те водят най-вече колегата си и вършат тройка с кукла “, сподели притежателят.

Матиас Сметана добави, че в кибербордея един път месечно се провеждат оргии с до 60 души. Те взаимодействат както с куклите, по този начин и между тях, до момента в който VR порно се демонстрира на екран към тях. Всичко това продължава от 15:00 до среднощ.

Cybrothel декларира на уеб страницата си, че куклите в тяхното заведение се измиват след всяко посещаване с вода и pH-неутрален сапун. След това се дезинфекцират с водороден прекис и стаята се дезинфекцира. Освен това не е належащо да употребявате презервативи.

Като се има поради съществуването на разнообразни технологии, пораждат опасения по отношение на поверителността на протичащото се в кибер обществен дом. Според управлението заведението не записва нищо, което се случва сред кукли и хора, вътре няма уеб камери, а всички клиенти подписват съглашение за отбрана на данните и могат да заплащат за услугите анонимно.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР