Германският автомобилен гигант обяви своите намерения за създаването на нов

...
Германският автомобилен гигант обяви своите намерения за създаването на нов
Коментари Харесай

BMW обеща до 2025 година да представи акумулаторни батерии с твърд електролит

Германският авто колос разгласи своите планове за основаването на нов вид акумулаторни акумулатори с корав електролит, които ще се употребяват в електрическите автомобили на концерна.

BMW съобщи, че към края на това десетилетие напълно ще бъде подготвена новата фирмена технология за произвеждане на акумулаторни акумулатори с корав електролит, подобаващи за потребление в серийно създаваните електрически автомобили. Първият демонстрационен електромобил с акумулаторен блок, построен от новите акумулатори, ще бъде показан най-късно до 2025 година. Редица експерти са на мнение, че акумулаторните акумулатори с корав електролит ще създадат всеобщите електрически автомобили по-евтини.

Новата технология на BMW покачва с 50% плътността на силата спрямо днешните литиевойонни акумулатори . Това значи, че потенциалът на батериите с корав електролит ще бъде един и половина пъти по-висок при същите размери на акумулаторния блок. По този метод е допустимо да се усили пробега на електрическите автомобили и те да станат по-привлекателни за далечни пътувания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР