Германските служби за сигурност се опасяват, че газопроводът Северен поток-1

...
Германските служби за сигурност се опасяват, че газопроводът Северен поток-1
Коментари Харесай

Германия се опасява че газопроводът „Северен поток-1“ ще остане неизползваем завинаги

Германските служби за сигурност се притесняват, че газопроводът " Северен поток-1 " ще остане негоден вечно, откакто бяха открити огромни течове от тръбите на " Северен поток 1 " и " Северен поток-2 ", минаващи по дъното на Балтийско море. Това заяви немският ежедневник " Тагесшпигел ", базирайки се на държавни източници, съобщи Ройтерс.

Ако течовете в двете тръби на " Северен поток-1 " не бъдат отстранени бързо, огромни количества солена морска вода ще обхванат в тръбопроводите, и ще причинят корозирането им.

В същото време изданието показва, че експерти от немското външно министерство и други федерални министерства, както и канцеларията на федералния канцлер разискват следствията от случая. Германските управляващи ще затегнат контрола над немските териториални води, като техни кораби ще следят по-отблизо съответните направления на основни инфраструктурни обекти, написа още изданието. 

Подобно на Европейската комисия, немските служби за сигурност и немската Федерална разследваща работа (БНД) настояват, че повода за случаите е бойкот.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР