Германските автомобилни гиганти BMW и Daimler ще инвестират 1 милиард

...
Германските автомобилни гиганти BMW и Daimler ще инвестират 1 милиард
Коментари Харесай

BMW и Daimler с общ проект за 1 млрд. евро


Германските автомобилни колоси BMW и Daimler ще влагат 1 милиард евро в взаимни планове за устойчива подвижност, оповестиха на взаимна конференция шефовете на двата производителя.

Става дума за пет разнообразни инициативи, които целят адаптиране към новите трендове в превоза и опит за конкуриране на компании като Uber.



" 60-те милиона клиенти, които към този момент имаме, ще могат да се възползват от интегрирани, устойчиви системи за споделени пътувания, паркиране и зареждане на електрически автомобили, мултимодални транспортни услуги ", изясни ръководителят на управителния ръб на BMW Харалд Крюгер.

" Имаме ясна визия - тези пет плана ще се слеят, с цел да образуват еднинно мобилно портфолио с електрически, самоуправляващи се транспортни средства ", добави той.



Сътрудничеството се състои от пет взаимни предприятия: REACH NOW за мултимодални услуги, CHARGE NOW за зареждане на електрически коли, FREE NOW за таксиметрови пътувания, PARK NOW за паркиране и SHARE NOW за шерване на коли.

Благодарение на тях BMW Group и Daimler AG ще оферират решения за градовете и общините, с цел да може трафикът за бъде завършен по-ефективно и стабилно. С наложилите се към този момент услуги, това съдействие разполага с нужните запаси за устойчива градска подвижност и нейното поредно развиване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР