Германската социалдемократическа партия (SPD) прави отровно предложение към Владимир Путин:

...
Германската социалдемократическа партия (SPD) прави отровно предложение към Владимир Путин:
Коментари Харесай

Отровно германско предложение към Путин: Вземи Украйна, но не продължавай след това

Германската социалдемократическа партия (SPD) прави отровно предложение към Владимир Путин: „ вземи Украйна, само че не продължавай по-късно “. Това е изменничество към младото потомство в Германия, Украйна и Европа.
Така focus.de разяснява съмнението на канцлера Олаф Шолц да даде ракети „ Таурус “ (с огромен обсег) на Украйна, която има незабавна потребност от тях, с цел да отблъсне съветския агресор. Поведението на канцлера Шолц през последните месеци се характеризира с несигурност. Преди две години политици от всички партии бяха по улиците на манифестации за взаимност, безчет украински флагове се вееха по постройките и милиони хора даряваха на украинските другари, всичко това като че ли към този момент е забравено. Бяхме твърдо уверени, че те пазят нашата независимост с живота си и тъй като знаехме, че Путин няма да спре, в случай че успее в Украйна. Какво се промени?
Канцлерът наподобява не желае Украйна да завоюва. Независимо дали ставаше въпрос за изключването на Русия от интернационалната платежна система SWIFT, доставката на бойни танкове или настоящия спор за крилатата ракета „ Таурус “ - Шолц постоянно се е отличавал с съмнение.
А руснаците се възползваха от това закъснение и се приспособиха на фронта и по отношение на глобите. С това държание на Берлин младото потомство на Балканите, в Грузия и Молдова ще загуби вяра. Тази уязвимост също по този начин ще даде подтик на проруските и прокитайските сили в Германия и демонстрира още един път: в случай че желаете да успехите Запада, просто би трябвало да издържите задоволително дълго. Всеки от нас желае тази война да завърши допустимо най-бързо. Но за какво Путин да стопира, когато вижда това съмнение на Запада? Точно по тази причина са нужни повече доставки на оръжие тъкмо в този момент, с цел да се принуди Путин да седне на масата за договаряния.
Ако искаш мир, готви се за война, показва Тилман Кубан, народен представител в Бундестага от Християндемократическия съюз.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР