Германската радио-телевизионна компания Дойче веле възобновява излъчването си на руски

...
Германската радио-телевизионна компания Дойче веле възобновява излъчването си на руски
Коментари Харесай

Дойче веле възобновява излъчването си на руски език

Германската радио-телевизионна компания " Дойче веле " възобновява излъчването си на съветски език, се споделя в известие на уеб страницата на компанията, представено от ТАСС.

" Германската медийна компания " Дойче веле " възобновява излъчването си на съветски език ", се отбелязва в текста. Програмата на съветски език ще се излъчва вечер в границите на половин час.

" Дойче веле " ще може да се хваща в Русия и Беларус на междинни честоти. На същите честоти, взаимно с програмата на " Дойче веле ", ще се излъчва и тази на " Радио Свобода ". И двете средства за всеобща информация бяха оповестени в Русия за медии задгранични сътрудници.

В началото на февруари кореспондентският пункт на " Дойче веле " в Москва беше закрит, а всички сътрудници на съветското бюро на медията бяха лишени от акредитация. Решението беше взето в отговор на възбраната за лъчение на немскоезичната стратегия на съветската телевизия Ар Ти Де Е в Германия. На 28 март министерството на правораздаването на Русия добави " Дойче веле " в листата на медиите задгранични сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР