Toyota обяви значителни подобрения на своя най-продаван модел в Европа,

...
Toyota обяви значителни подобрения на своя най-продаван модел в Европа,
Коментари Харесай

Toyota представя обновения Yaris Cross с ново хибридно задвижване и подобрени системи за безопасност

Toyota разгласи обилни усъвършенствания на своя най-продаван модел в Европа, Yaris Cross. Компактният SUV получава ново, по-мощно хибридно задвижване, усъвършенствани системи за сигурност и усъвършенствани цифрови функционалности, които дават обещание още по-удобно и безвредно преживяване за водачите.

Двойна хибридна тактика

Yaris Cross към този момент се предлага с ново хибридно задвижване Hybrid 130, което прибавя мощ и успеваемост към известната система Hybrid 115. Новото задвижване със 130 к.с. по DIN употребява детайли от най-новото пето потомство хибридна технология на Toyota, като усъвършенства успеваемостта, мощността и отзивчивостта. С повишен въртящ миг и по-бързо ускоряване, новата система предлага динамично и дружелюбно чувство при шофиране.

Подобрения в шума и вибрациите

В отговор на отзивите на клиентите, новият Yaris Cross включва голям брой ограничения за понижаване на шума и вибрациите. Добавени са нови шумозаглушаващи детайли, по-дебели стъкла и усъвършенствани структури, които подсигуряват тишина и комфорт в купето, даже при високи скорости.

Напълно цифрово потребителско преживяване

Новият Yaris Cross предлага съвременна мултимедийна система Toyota Smart Connect с облачна навигация и интеграция със смарт телефони посредством Apple CarPlay и Android Auto. Дигиталният смесен апарат за лидера може да бъде персонализиран с разнообразни екрани и стилове, като дава информация ясно и комфортно. Включен е и образован цифров ключ, който разрешава на до петима консуматори да заключват, отключват и започват автомобила посредством своя смарт телефон.

Системи за сигурност и асистиране на лидера

Toyota T-Mate, пакетът за сигурност и асистиране на лидера, е усъвършенстван и уголемен с най-новите функционалности на Toyota Safety Sense. Системата за попречване на преден конфликт към този момент разпознава мотоциклети, а новият динамичен радарен круиз надзор (DRCC) е модернизиран за по-плавно и естествено чувство при шофиране. Включени са и нови функционалности като адаптивни дълги светлини, помощник за самодейно шофиране и система за спешно прекъсване при шофиране.

Нови равнища на съоръжение

Yaris Cross Premier Edition се отличава с извънреден нов цвят Зелено каки и нови 18-инчови тъмносиви алуминиеви колела. GR SPORT версията предлага по-спортен външен тип и настройки на окачването за по-динамично шофиране.

Перспективи за бъдещето

Toyota чака електрифицираните транспортни средства с дребни акумулатори да съставляват към 80% от B-сегмента сред 2024 година и 2026 година, като Yaris Cross е в отлична позиция да резервира водачеството си на пазара. С новите хибридни технологии и усъвършенстваните функционалности за сигурност, моделът продължава да бъде желан избор за клиентите, които търсят надеждност, успеваемост и жанр.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР