Германската Федерална служба за техническа помощ (германската аварийно-спасителна служба) и

...
Германската Федерална служба за техническа помощ (германската аварийно-спасителна служба) и
Коментари Харесай

Спасители от Германия в Турция временно прекратяват издирванията под отломките

Германската Федерална работа за техническа помощ (германската аварийно-спасителна служба) и немският клон на филантропичната организация Международна консултативна група за търсене и избавяне към Организация на обединените нации (ИСАР) приключват краткотрайно избавителните си интервенции в потърпевшия от земетресението турски окръг Хатай от съображения за сигурност, съобщи ДПА.
През последните часове ситуацията със сигурността в южния окръг Хатай се е влошило, оповестиха организациите през днешния ден.
Спасително-издирвателните екипи към този момент остават в взаимния базов лагер в град Къръкхан. Ако има съответни данни, че някой може да бъде избавен жив, те ще отидат на мястото, съобщи пред ДПА представител на Федералната работа за техническа помощ.
Службата и ИСАР отдават напрегнатата конюнктура наред с другото на " дефицита на храна и проблемите с водоснабдяването в зоната на земетресението ".
" Вижда се, че скръбта малко по малко отстъпва място на гнева ", сподели Стивън Байер, началник " Операции " в ИСАР.
Говорител в централата на Федералната работа за техническа помощ в Бон заяви за " бурни подиуми " и добави, че сигурността на доброволците би трябвало да бъде взета поради.
По-рано военнослужещите от избавителния екип на австрийската войска също прекратиха краткотрайно интервенциите си в южния турски окръг Хатай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР