Германската благотворителна организация за спасяване на мигранти Sea-Eye съобщи, че

...
Германската благотворителна организация за спасяване на мигранти Sea-Eye съобщи, че
Коментари Харесай

Германски спасителен кораб прибира 223 мигранти близо до Малта

Германската благотворителна организация за избавяне на мигранти „ Sea-Eye ” заяви, че един от нейните кораби е прибрал 223 мигранти в Средиземно море и упрекна Малта, че не е дала отговор на сигналите за злополучие.

Спасителният транспортен съд „ Sea-Eye 4 ” е провел от четвъртък четири задачи по избавяне на мигрантите " в малтийската зона за търсене и избавяне ", се споделя в изказване на неправителствената организация.
Полски беглец: Граничарите в Полша убиват доброволци, помагащи на мигрантите (ВИДЕО)
Емил Чечко, полският военнослужещ, който потърси политическо леговище в Беларус, твърди, че е станал очевидец на два случая на ликвидиране...
Прочети повече
" Сред тях има 29 дами, четири от които са бременни, както и осем деца. В момента екипажът търси друга бедстваща лодка ", се споделя в известието.

„ Малта още веднъж не съумя да извърши задължението си за съгласуване и решение на изключителни обстановки в морето “, считат от организацията.

Според „ Sea-Eye ” цивилните морски избавителни организации сега са единствените европейски сили, които интензивно търсят хора и желаят да ги изведат на безвредно място.

„ Тъй като се чака скоро метеорологичните условия да се влошат доста, възможностите за оцеляване на тези, които са към момента в морето, понижават доста “, споделиха от благотворителната организация.
Джип с мигранти се вряза в къща в Унгария и умъртви 7 души
Най-малко 7 души починаха, а други 4 бяха ранени при злополука нощес в южния маджарски град Морахалом, който се намира покрай сръбска...
Прочети повече
Едно дете на борда е със счупена ръка, а друго със строшен пръст, до момента в който две бременни дами страдат от болки в стомаха, се споделя в известието

Няколко души са се наложили да бъдат лекувани от химически изгаряния и хипотермия.

Всяка година десетки хиляди мигранти се стремят да преминат през Централното Средиземноморие от Северна Африка, основно от Либия и Тунис.

Опасните пътувания постоянно са смъртоносни, а пътуванията се усложняват още повече от зимното време.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР