Германия ще затвори границите си с Чехия и австрийската провинция

...
Германия ще затвори границите си с Чехия и австрийската провинция
Коментари Харесай

Германия ще затвори границите си с Чехия и Тирол

Германия ще затвори границите си с Чехия и австрийската провинция Тирол, където са регистрирани огромен брой случаи на мощно заразни разновидности на новия ковид, заяви нощес немският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер, представен от международните организации.

Зеехофер сподели пред в. " Зюддойче цайтунг ", че решението е контрактувано с канцлерката Ангела Меркел и с вицеканцлера Олаф Шолц. Очаква се мярката да влезе в действие в неделя вечерта, посочи той и означи, че се договарят изключения.

Зеехофер посочи, че Тирол и чешките гранични области ще включени в листата на Германия с териториите, които са най-засегнати от разновидностите на ковид.

Списъкът към този момент включва няколко страни като Обединеното кралство, Южна Африка, Бразилия или Португалия, към и от които Германия забрани по-голяма част от пътуванията. Но тези ограничавания не касаят пък германците, живеещи в тези страни или жителите на тези страни, пребиваващи в Германия, директните пасажери или придвижването на артикули.

Предполага се, че с Австрия и Чехия също ще бъдат открити изключения от разпоредбите, по-специално за да се резервира тесния стопански продан сред тях.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР