Германия и нейният народ трябва да се подготвят за влошаващата

...
Германия и нейният народ трябва да се подготвят за влошаващата
Коментари Харесай

В Германия се готвят бомбоубежищата, населението е съветвано да се запасява

Германия и нейният народ би трябвало да се приготвят за влошаващата се интернационална обстановка. За това приказва немският вътрешен министър Нанси Фезер в изявление за немския вестник Handelsblatt.

Първата жена на поста министър на вътрешните работи на Германия, представляваща хесенския клон на Германската социалдемократическа партия (ГСДП) в съдружното държавно управление на страната, на фона на спора в Украйна, разгласи нуждата от „ реактивиране “ на бомбоубежищата и посъветва жителите да се запасят с храна за 10 дни, както и с хигиенични артикули и нужните медикаменти.

Тя добави, че е належащо да се ревизира и готовността на бомбоубежища при положение на изключителни обстановки, тъй като някои от тях се употребяват за други цели.

Фезер не изключи, че заради вероятни хакерски атаки сериозни инфраструктурни уреди може да се провалят и хората да останат без електричество и други преимущества за известно време. По думите й „ отпуснатите “ хора на Германия би трябвало да се „ вдигнат “ и да приведат живота си в сходство със съществуващите провокации, „ с цел да преодолеят разнообразни рецесии – пандемии, изменение на климата, военновременни рискове “.

Тя акцентира, че за естественото превъзмогване на този сложен интервал е наложително да има запаси. След това тя се базира на листата с артикули, оповестен от отдела за отбрана на популацията на човек за упоменатото време.

Препоръчително е да имате: 20 литра вода; 3,5 кг разнообразни зърнени храни, самун, тестени произведения и картофи; 4 кг други зеленчуци и бобови растения; 2,5 кг плодове и ядки; 2,6 литра мляко и млечни продукти; 1,5 кг месо, риба, яйца или яйчен прах; 357 грама мазнини и масла; несъмнено количество артикули по ваш усет, да вземем за пример мед или шоколад.

Сега в Германия тече огромно възобновяване и създаване на инфраструктура при положение на изключителни обстановки. Берлин към този момент е конфигурирал 2 от 400 планувани системи за публично предизвестие за естествени или провокирани от индивида изключителни обстановки, заплашващи хората или експлоадиране на военни дейности.

Припомняме, че Русия се погрижи и за привеждане в ред на съществуващите бомбоубежища и основаване на нови убежища за гражданска защита.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР