Германия е потресена от убийството на 31-годишна българка, чието овъглено

...
Германия е потресена от убийството на 31-годишна българка, чието овъглено
Коментари Харесай

Германия потресена от бруталното убийство на 31-годишна българка

Германия е потресена от убийството на 31-годишна българка, чието овъглено тяло е било намерено от инцидентен минувач на 18 декември в полето край град Охтендунг, провинция Рейнланд-Пфалц.

Първоначално самоличността на жертвата не е била открита и полицията в град Кобленц е популяризирала фотоси на обеца, открита край изгорелия мъртвец. В известието на полицията се споделя още, че убитата е била висока към 1,60 метра, 55 кг, със светла кожа и дълга до раменете червеникаво - руса коса.

 Снимка: Polizei Koblenz

 Снимка: Polizei Koblenz

По-късно станало ясно, че жертвата е 31-годишната Силвия Бойчева - българка, живееща в град Круфт с 10-годишния си наследник. Тя е била изнасилена, убита с 2 патрона в главата, а тялото й изхвърлено на полето и подпалено, с цел да не бъде разпозната.

На Коледа криминалистите в Кобленц са задържали 34-годишния другар на Силвия - Мехмет Б. Мъжът обаче отхвърля да приказва. Съседи на двойката разказали пред полицията, че двамата постоянно карали.

" Заради кавгите им, полицията постоянно идваше тук ", свидетелства комшия.

Наблюдаващият прокурор Ролф Висен съобщи пред локалните медии, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата свирепост, с която е било осъществено убийството. " Жертвата е била залята с бензин и запалена ", сподели още той.

От прокуратурата и полицията обаче отхвърлят повече информация, защото предстоят голям брой разпити и събиране на спомагателни сведения за връзката на българката и приятеля й, приключила с бруталното й ликвидиране.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР