Германецът Александър Зверев се наложи над Хуберт Хуркач с 2:0

...
Германецът Александър Зверев се наложи над Хуберт Хуркач с 2:0
Коментари Харесай

Саша Зверев мина като валяк през Хуркач за важен успех в Торино

Германецът Александър Зверев се наложи над Хуберт Хуркач с 2:0 сета (6:2, 6:4) за един час и четири минути игра на корта в Торино. По този метод поставеният под №3 в света излезе на второ място в така наречен " Червена група " от , като пред него е единствено руснакът Даниил Медведев и си подсигурява мястото на 1/2-финалите!
С два бързи пробива в първия сет Саша си обезпечи удобна преднина от 4:0 гейма и до края не изпусна самодейността. Той можеше да затвори първата част още при 5:1, само че пропусна точка за пробив, а Хуркач стори същото в идващия гейм...

Вторият сет бе доста по-завързан и до 4:4 изглеждаше, че ще отиде в тайбрек, само че тъкмо тогава пред Александър Зверев се откриха две точки за пробив, а той осъществя втората от тях и получи късмет да сервира за мача. Без особени съмнения, немецът съумя да затвори сета, а с това и дуела.
Това бе втори мач сред двамата, като за първи път те се срещнаха на 9 май 2019 година и Зверев излезе победител в 1/8-финалите в Мадрид - 2:1 (3:6, 6:4, 6:4)!
В 22:00 ч. българско време стартира и вторият мач за деня в Торино - Даниил Медведев излиза против Яник Синер от Италия!


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР