Гери, Звезди, Ивелина и Лора – или иначе казано –

...
Гери, Звезди, Ивелина и Лора – или иначе казано –
Коментари Харесай

Destiny Quartet и модерното звучене на класическата музика!

Гери, Звезди, Ивелина и Лора – или другояче казано – девойките от най-популярната българска "кросоувър " групировка Destiny Quartet показаха първия си албум "Усещане за жена "!

Събитието се състоя в столичното заведение Sofia Live Club и събра видни родни меломани, пристигнали да чуят блестящите музикални творения от първия в света шоколадов албум.

Защо шоколадов ли?

Ами тъй като безусловно е направен от обичаното сладкарско прелъщение. Дискът "Усещане за жена " е изработен от тънък, ръчен шоколад, дело на един от най-хубавите шоколатиери в България – началник Ради Стамболов, който бе подготвил и доста сладки изкушения за всички присъстващи на концерта-спектакъл на Destiny Quartet.



Закупилите шоколодавия албум ще слушат музиката посредством мобилното приложение ChocoAr. Идеята за този автентичен български артикул е на Милена Пейчева и е дело на компанията “Адар “. Апликацията ChocoAr може да бъде свободно изтеглена от потребителите на iOS и Android. Сканирайки картичката в опаковката на първия в света шоколадов диск, всички фенове ще имат удоволствието да се потопят в музиката на Destiny Quartet до момента в който похапват шоколад.



На събитието бяха показани истински тълкования, основани за квартета от италианския композитор Маурицио Абени. Всичките до една бяха издържани в "кросоувър " стила, безапелационно доказващ, че класическата музика може да звучи съвременно, а модерната да носи очарованието, романтиката и пълноцветния дух на отминалите столетия.

В шоуто се включи със особено създадени лазерни и светлинни резултати и нашумелият англичанин Анди Фокнър. Неговото майсторство в композиция с цигулките на Гери и Звезди, виолата на Ивелина, виолончелото на Лора и мощните композиции с грабващи аранжименти остави публиката в Sofia Live Club в същински възторг.



Припомняме, че четирите хубавици станаха част от сериала „ Страсти в Тоскана “ и записаха музиката към четвъртия му сезон. Българките имаха сполучливи концерти в Скопие, Белград, Киев и Лондон. А в Италия бяха приветствани от Флавио Бриаторе и именитата певица Тина Търнър. Един от последните им планове беше колаборацията с неповторимия балкански музикант Влатко Стефановски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР