Гери-Никол обмисля да лиши българите от безценното си творчество и

...
Гери-Никол обмисля да лиши българите от безценното си творчество и
Коментари Харесай

Гери-Никол емигрира в САЩ, драпа за световна кариера

Гери-Никол обмисля да лиши българите от скъпото си творчество и да емигрира в Съединени американски щати, откъдето звездният й искра ще може да огрее целия свят. Наскоро певицата се върна от Ню Йорк и към този момент мисли за идващото си тръгване за страната на неограничените благоприятни условия – този път за непрекъснато., научи HotArena.

За варненската тийнейджърка България е тясна. Тя драпа за международна кариера и още напролет разгласи, че ще кандидатства в американски университет, където ще учи музика. За пътуването си до Америка предишния месец тя сподели, че е било във връзка седмицата на модата в Ню Йорк. Говори се обаче, че същинската причина била напълно друга. Гери и майка й били в Съединени американски щати, с цел да уреждат бъдещото обучение на момичето там и да търсят възможни продуценти, при които да развиват кариерата й. Седмицата на модата била единствено десертът към същинската работа, която двете имали да свършат.

„ Въобще не ми се връщаше в България! Стана ми мъчително, като кацнахме тук, споделих това с мама ”, призна момичето, когато стъпи още веднъж за родна земя. То разгласи, че упоритостите му са доста огромни и надалеч не се заключават в правене на районни шлагери като „ Яката дупара ” и „ Направо ги умъртвявам ”, нито в кълчене по нощните заведения, където потни чичковци да му пъхат банкноти в пазвата.

Гери желала творчеството й да блесне на международно нито, а това няма по какъв начин да стане, в случай че работи от България. Ето за какво доста скоро се чака тя да се пресели за непрекъснато в Съединени американски щати. Оттам нататък не е ясно какво ще се случи с кариерата й. Варненската тийнейджърка обаче се готви да изгрее в международните музикални ранглисти и да прави концерти като на Бионсе.

Само до преди няколко месеца тя се колебаеше дали да замине за Съединени американски щати или за Англия. След дълго мислене и разискване с майка си и татко си, решила, че Америка й подхожда повече. Преди да вземе това решение, прекара няколко седмици в Лондон, а в този момент – и в Ню Йорк. Голямата ябълка й харесала доста повече и до няколко месеца се чака Гери дефинитивно да се пресели там. Не е изключено най-малко първоначално с нея да пътува и майка й, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР