Гери-Никол и Борислав Захариев ще внесат провокация в звездния състав

...
Гери-Никол и Борислав Захариев ще внесат провокация в звездния състав
Коментари Харесай

Гери-Никол и Борислав Захариев ще провокират публика и жури в шести сезон на „Като две капки вода“

Гери-Никол и Борислав Захариев ще внесат провокация в звездния състав в новия сезон на „ Като две капки вода “. Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен капацитет, оставяйки за малко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка. Двамата ще се причислят към Софи Маринова и Иван Юруков, които са измежду оповестените участници.

“Много се веселя, че ще бъда част от предаването „ Като две капки вода ”. Обичам да провокирам себе си и да се развъртвам в разнообразни сфери. Досега в инаги съм пресъздавала облиците на други реализатори, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала осъществяванията през моята призма, представяла съм ги по собствен метод, до момента в който в този формат би трябвало да е тъкмо противоположното. Трябва да се превъплътя изцяло в другия облик, да се слея с него .Това за мен е огромно предизвикателство, само че и опция да покажа себе си в друга светлина “, споделя Гери-Никол, която чака първия лайв на шоуто, с цел да изненада себе си и всички останали.

„ Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и считам да дам всичко от себе си с цел да веселя феновете . Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа,че за мен ще бъде чест да работим дружно.Пожелавам триумф на всички участници,както и на мен и нямам самообладание шоуто да стартира !, споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание. Актьорът, който нашумя с облика на Боби Турбото, ще се впусне в 13 облика, изправяйки се пред изкушаващото за всеки актьор предизвикателство – сцената на „ Като две капки вода “.

Не пропускайте старта на паметното шоу на 26 февруари от 20:00ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР