ГЕРБ започва проверка за шуробаджанащина в държавната администрация. Това става

...
ГЕРБ започва проверка за шуробаджанащина в държавната администрация. Това става
Коментари Харесай

Започват проверки за роднински назначения в държавата

ГЕРБ стартира инспекция за шуробаджанащина в държавната администрация. Това става по повеля на премиера и водач на партията Бойко Борисов. По време на изключителна конференция във Варна той съобщи, че съпартийците му ще ревизират има ли роднински назначения в държавни институции. Министър ръководителят се закани, че ще ги приключи, в случай че бъдат открити.

Борисов дефинира оставката на Делян Добрев като честен акт, само че уточни, че тя не значи че ГЕРБ признава виновност. Премиерът сподели, че Българска социалистическа партия е била партия, която постоянно е следвала парите и властта, само че дефинира като неточност обстоятелството, че от личната му партия са тръгнали с тезата „ и от Българска социалистическа партия по този начин вършат “. Всички знаели какво вършат Българска социалистическа партия, по тази причина ГЕРБ побеждавали непрекъснато, сподели още министър председателят, съобщи Българска национална телевизия.

Той означи още, че ГЕРБ е пристигнала на власт с обещанието, че няма да има роднински назначения по бордовете. Затова ще свика изпълнителната комисия и където има такива, ще посъветва всички да си подадат оставките. За образец даде финансовия министър и жена му, както и самата му сестра. В „ Булгартранзгаз “ работи дамата на министър Ненков, само че въпреки че е бременна, министър председателят ще го посъветва да помоли жена си да напусне. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР