ГЕРБ тръгват към изборите с намерението да са по-силни от

...
ГЕРБ тръгват към изборите с намерението да са по-силни от
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ще предложим правителство, което да върне времето, в които имаше ясна отговорност какво се прави


" ГЕРБ т ръгват към изборите с желанието да са по-силни от хаоса. Ние в този момент ние се намираме в доста друга обстановка - имаме политическа, ценова и здравна рецесия . Смятам, че хората нямат повече време, по тази причина ние би трябвало да предложим държавно управление, което да върне времето, в които имаше ясна отговорност и в които се предлагаха повече решения, в сравнение с проблеми ", сподели пред БНР Деница Сачева от ГЕРБ.
Деница Сачева съобщи за бъдещите планове на ГЕРБ:

" Ние н е един път сме правили съдружни държавни управления . Моделът е явен - на масата да се слагат всички проблеми, политиките, които би трябвало да се водят и да се търсят партиите, с които те да се проведат. Ще търсим благоприятни условия за разговор с партиите от формата ЕНП, а не Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. 

" Това може да е част от Демократична България , ние имаме допирни точки с тях. Това, че те все още излагат само правосъдната промяна на напред във времето, само че това не значи, че ние в правосъдната промяна имаме огромни разлики. Ние желаеме да се приказва за цялостна правосъдна промяна, а да се приказва за персони, а къде са се мести Бюрото за предпазени очевидци ", разясни още Сачева.

По думите и страната се намира в рецесия и би трябвало да се стартира да се приказва по съответните тематики - пандемията, Планът за възобновяване и резистентност, въглищните централи.

" За мен е доста по-важно какви ограничения ще се плануват, тъй че да можем да сменяем мощностите, които се затварят, тъй като самото договоряне на една имагинерна дата на процедура не значи, че казусът е решен , в противен случай -  проблемите занапред стартират ", разясни още Сачева.

Сачева сподели също, че биха и подкрепили държавно управление с различен мандат или пък да бъдат мощна съпротива.

" ГЕРБ ще търсят виновното държание към жителите, да има настоящо Народно заседание и изпълнителна власт, с цел да има непоклатимост в страната ", уточни Сачева.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР