ГЕРБ ще подкрепи всички мерки, които ще предложи бъдещото правителство.

...
ГЕРБ ще подкрепи всички мерки, които ще предложи бъдещото правителство.
Коментари Харесай

ГЕРБ ще подкрепи в парламента всички предложени мерки от бъдещото правителство

ГЕРБ ще поддържа всички ограничения, които ще предложи бъдещото държавно управление. Това сподели в Арбанаси водачът на партията Бойко Борисов. В излъчено в профила му във " Facebook " видео той даже прави поръчка за искане на още повече обществени придобивки за българите, тъй като " работата на опозицията е да желае да се харчат повече пари, с цел да се покаже на своите гласоподаватели ". Той акцентира, че ролята на ръководещите пък е да ползват по-консервативни ограничения.

" Можеше да има доста устойчиво ръководство сред партиите на смяната и ГЕРБ. Много съм изумен да схвана по какъв начин по-приемливи станаха международният първенец по банкрутиране на банки Румен Гечев, или Румен Овчаров, или Емилия Масларова или Атанас Атанасов ", сподели Борисов.

Според него сегашните полемики сред " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " за сформиране на кабинет са като избирателен спор. Той добави, че по всички тематики има " 90-95% съвпадане, което значи, че ще има държавно управление ".

" Могат да разчитат на 100% на поддръжката ни за всяко едно предложение в зала за огромни планове, които костват милиарди. Ние оценяваме какво е споделил българският народ и ще им подкрепим всички оферти. Едните тъй като предложиха 10 минимални работни заплати за дете, другите 20, ние считаме, че би трябвало да са 24 - не за година и 8 месеца, а за 2 година Предполагам и другите партии, тъй като е за хората, за бизнеса, ще ги гласоподават. И тогава дефицитът обаче ще им скочи доста нагоре. Ще би трябвало огромен заем, с цел да задължат същите деца, на които сякаш са им създали безвъзмездни детски градини ", сподели още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че в последните 7 месеца медиите са " 100% под контрола на президента Румен Радев и неговите хора ". " Ако не бяхме на 112-о място по независимост на медиите, те щяха да попитат за какво тези съвещания не се организираха преди изборите, с цел да могат хората да чуят какво се дава обещание ".

Той разяснява и тежката злополука на автомагистрала " Струма ", при която починаха 45 македонски жители. Според него в последните месеци няма нито една заменена мантинела по автомагистралите " Хемус " и " Тракия " и прикани публицистите да отидат и да ги снимат.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР