ГЕРБ се връщаше като първа сила, смята политическият психологНие наблюдаваме

...
ГЕРБ се връщаше като първа сила, смята политическият психологНие наблюдаваме
Коментари Харесай

Проф. Христова: Наблюдаваме финала на демокрацията у нас

ГЕРБ се връщаше като първа мощ, счита политическият психолог

Ние следим финала на демокрацията у нас с 3 популистки партии в Народното събрание и удар по опозицията в нарушаване на закона и демократичните правила. Това съобщи в студиото на политическият психолог проф. Антоанета Христова.

„ По принцип, началото на края стартира с появяването на либерализма. А най-голямото извращение на либерализма по своята същина е популизмът. Колкото повече популистки партии влязат в една страна в Народното събрание, толкоз повече краят на края се е появил “, съобщи тя. По думите ѝ популистите са „ налазили “ поради дефектите на демокрацията, която у нас няма обичаи.

„ Три популистки партии влязоха в този момент в България и те са рискови, тъй като те обслужват хора, които са под 20% от българските гласоподаватели – тези, които мислят в бяло и черно. (…) Популистките партии в нашия парламент са „ Продължаваме промяната “, я дори не е партия, не се знае какво е това; това са „ Възраждане “ като десен популизъм и това са Има Такъв Народ на Слави Трифонов “ (…) Те имат терзания за бъдещето на техното популистко наличие за в бъдеще. Не инцидентно всичко се случва, откакто излязоха социологическите проучвания “, означи политическият психолог, като акцентира, че действителните резултати демонстрират, че ГЕРБ още веднъж е отпред.

„ ГЕРБ си направи конгреса. Избра Бойко Борисов като водач. Защо го избра и за какво Бойко Борисов съобщи начало на поход за събаряне на държавното управление? Защото те знаеха допускам резултатите и знаеха, че към този момент имат база за това да се вдигне опозицията в тяхно лице. Цялата тази информация, която е скрита от публичното мнение… “, съобщи проф. Христова.

Според нея сегашната акция е за основаване на боязън у тези 60% от българите, които не са дали своят вот на последните избори.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР