ГЕРБ се надява газовата връзка с Гърция да заработи. Това

...
ГЕРБ се надява газовата връзка с Гърция да заработи. Това
Коментари Харесай

Атанасова: Имаме желание за победа, готови сме да управляваме и в кризи

ГЕРБ се надява газовата връзка с Гърция да проработи. Това стана ясно от коментара на Десислава Атанасова в ефира на Би Ти Ви.

Тя уточни, че обвиняванията против ГЕРБ, че 12 години не са построили интерконектора са неоснователни и упрекна за забавянето на плана държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев. В поддръжка на това сподели карта със строителни действия на газови връзки по времето на Бойко Борисов.

На 31 декември тази връзка трябваше да бъде приключена, отсече тя за интерконектора с Гърция. Правителството на Петков имаше 15 месеца това да се случи, а в този момент се оказа, че имаме единствено една строителна площадка. Кирил Петков най-сетне би трябвало да разбере какво се случи през последните 7 месеца, разяснява прочувствено Десислава Атанасова.

Според нея изказванията за на ниска цена газ са празни приказки, тъй като по този начин и не стана ясно какво точна е договарял някогашният министър председател по време на своите визити в Съединени американски щати и Азербайджа.

Кирил Петков ни обясняваше по какъв начин надали не са обезпечени газовите доставки за България. Седемте митични танкера се оказаха една оферта, в която единствено за един танкер е контрактуван на допустима цена, посочи Атанасова.

По думите й в този момент служебният кабинет се бори с хаоса, който остави постоянният.

Към финала на диалога Атанасова изясни по какъв начин ГЕРБ гледа на идните избори.

ГЕРБ влиза в акцията с готовност за победа. Можем да се оправим с ръководство и при рецесии, посочи още Атанасова. На българите би трябвало да се споделя истината, акцентира тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР