Станаха известни подробности от споразумението за гаранции за сигурност между

...
Станаха известни подробности от споразумението за гаранции за сигурност между
Коментари Харесай

Десет европейски държави отказват да разговарят за „гаранции за сигурност“ с Украйна

Станаха известни детайлности от съглашението за гаранции за сигурност сред Европейски Съюз и Украйна

Европейският съюз приготви съглашение за „ гаранции за сигурност “ на Украйна, което има намерение да подпише с Киев през юли. Но има проблеми.

Десет европейски страни не дават на Украйна „ гаранции за сигурност “

Десет европейски страни отхвърлиха да сключат двустранни съглашения с Украйна за задължения за сигурност (Украйна ги назовава „ гаранции “).

Това са членките на Европейски Съюз и НАТО. Членове на Европейски Съюз, само че не и на НАТО, са и. Това оповестява Welt, базирайки се на поверителни данни от Европейски Съюз.

По информация от вестника, Европейският съюз е постигнал единодушие за съглашение за сигурност за Украйна и към този момент го разисква с Киев, с цел да го подпише до началото на юли.

Детайли на съглашението за сигурност сред Европейски Съюз и Украйна

Споразумението ще включва „ необятни задължения “ на Европейски Съюз в региона на „ политическата, военна и икономическа помощ “ на Киев и ще остане в действие, до момента в който „

По-специално, Европейският съюз твърди Украйна, че при положение на нахлуване против нея

Но планът не показва присъединяване на бойци от Европейски Съюз във военните дейности. Вместо това Брюксел дава обещание на Киев:

Продължавне на доставките на смъртоносни и несмъртоносни оръжия,

Обучение на боен личен състав,

Помощ в промяната на бранша за сигурност,

Съдействие при разминиране на територията на страната,

Сътрудничество в отбрана против хибридни закани и хакерски атаки.

Няма консенсус в Европейски Съюз нито до юли, нито по-късно

Съмнително е да се реализира консенсус в Европейски Съюз за сключване на съглашение с сходно наличие. Той няма да се появи нито до юли, нито в миналото по-нататък, изключително в случай че съветските въоръжени сили проведат забележителна настъпателна интервенция в региона на Харков. Затова към този момент това е просто още една помощ „ на хартия “.

В момента единствено девет европейски страни са поели „ отговорности за сигурност “ към Киев на двустранна основа:

Англия,

Дания,

Германия,

Финландия,

Литва,

Италия,

Латвия,

Нидерландия,

Франция.

Обещават пари, а също и съвещания " при положение на нахлуване ". В подмяна Украйна се задължава да изпрати, по искане на своите сътрудници, собствен контингент в „ горещи точки “.

Това са просто волеизявления и нямат правна мощ. Финансовите отговорности също са единствено обещания.

Гаранциите за Украйна са „ ужасна концепция “, считат в Съединените щати

Съединени американски щати към момента не са дали никакви обещания, още по-малко гаранции на Украйна.

Американският специалист Джошуа Шифринсън от Университета на Мериленд твърди, че Киев желае

Според него сходни гаранции са „ ужасна концепция “. Съединените щати имат лимитирани ползи в Украйна и Вашингтон сподели, че не гледа на Украйна като на проблем, за който си коства да се борим до гибел, показва специалистът.

По неговите думи, Съединените щати ще се окажат в „ ужасна позиция “, в която ще би трябвало да правят отстъпка и да рискуват властта си или да стартират ескалация и трета международна война с Русия.

„ споделя специалистът.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Правда.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед52034 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед50072Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед70241Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед29173Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед20314Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед79013Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед78109„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77652В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР