ГЕРБ реагира истерично на проверката в „Булгартрансгаз“ и това навява

...
ГЕРБ реагира истерично на проверката в „Булгартрансгаз“ и това навява
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ реагира истерично на проверката в „Булгартнасгаз“

ГЕРБ реагира истерично на инспекцията в „ Булгартрансгаз “ и това подухва само и единствено чувство, че тези хора са гузни, че има какво да крият.

Това разгласи в изявление за предаването „ Тази събота “ съпредседателят на парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова. Тя е и ръководител на краткотрайната парламентарна комисия, която ревизира за злоупотреби и нарушавания в ръководството на страната в последните 10 години.

Именно като ръководител на комисията тя посети през вчерашния ден с още няколко депутати от комисията държавното сдружение „ Булгартрансгаз “, с цел да вземе изискани от тях документи. На специфичен брифинг в централата на ГЕРБ през вчерашния ден вечерта това посещаване беше несъмнено като „ вероломно навлизане “.

„ От сдружението бяха уведомили секретариата на комисията, че не са в положение да показват желаните документи в електронен тип, нямали опция да ги сканират, ставало въпрос за хиляди документи. Имахме среща с изпълнителния шеф в 16 ч. После се оказа, че той незабавно отишъл на среща при министъра на енергетиката и не може да показа документите и на хартия “, изясни Манолова.

Тя посочи, че не схваща за какво брифингът е даден в централата на ГЕРБ като че ли партията е принципал на държавното сдружение.

Какъв беше казусът управлението на сдружението да кажат, че два дни след дадения от комисията период ще дават документите?, попита председателката на ПГ на „ Изправи се! Мутри вън! “.

Манолова не вижда съображение да подаде оставка като ръководител на комисията по проверката.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР