ГЕРБ отговориха на критиките на социалиста Антон Кутев на брифинг

...
ГЕРБ отговориха на критиките на социалиста Антон Кутев на брифинг
Коментари Харесай

ГЕРБ видяха зле скалъпен червен сценарий за хората с увреждания

ГЕРБ дадоха отговор на рецензиите на социалиста Антон Кутев на брифинг в Народното събрание.

Цветан Цветанов уточни, че тезите на Българска социалистическа партия са несъстоятелни. По думите му Емил Христов тази заран дал ясно пояснение за вчерашната обстановка. От ГЕРБ още веднъж го опазиха.

Цветанов посочи достиженията по тематиката от кабинета. До 31 декември 2016 месечната добавка е била над 200 лв.. От 1 януари 2017 тя се покачва, като задачата е да подкрепят фамилиите на деца с увреждания. За 2018 година с 83 милиона лв. са увеличени средствата за хората с увреждания. Ръстът е с 43% по отношение на миналата година.

Имаме ангажимент към хората с увреждания, разясни и Светлана Ангелова. Работело се по тези политики. Редица срещи са извършени с майките на деца с увреждания. ГЕРБ не желаят да вземат участие в зле скалъпения сюжет на левицата, добави тя.

Има чуваемост, има разговор, уверен е Цветанов. Изпълнителната власт подхваща ограничения за хората с увреждания. Той е неудовлетворен, че от ляво основават настъпателност по отношение на Народното събрание и заместник-председателя Емил Христов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР