ГЕРБ не съжаляват, че не са били поканени на разговори

...
ГЕРБ не съжаляват, че не са били поканени на разговори
Коментари Харесай

Смях: ГЕРБ заговориха за влиянието на ДС след повече от десетилетие мълчание по темата

ГЕРБ не съжаляват, че не са били поканени на диалози от „ Има подобен народ”, обявиха в Русе депутати от партията на Борисов, съобщи Българска национална телевизия.

Според Десислава Атанасова и Красен Кралев по този начин партията им се дистанцира от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които ГЕРБ е държала надалеч от властта в продължение на 12 години.

Двамата депутати уверено обявиха, че в този момент Движение за права и свободи ще влязат в ръководството. По думите им ГЕРБ-СДС остават безапелационна съпротива.

Ето за какво групата не е отишла на съвещания при президента.

" Виждаме зад тази структура, че е авансово направен план. Архитектът може би скоро и той ще стане прочут, само че съгласно нас зад „ Има подобен народ” и въобще концепцията от подобен вид държавно управление, което сякаш ще бъде на малцинството, а пък заедно всички партии са подготвени да го поддържат, стои по едно и също време и дългата ръка на Движение за права и свободи, и Държавна сигурност, тъй като в това число и в сегашния парламент в трите партии – Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия има към момента сътрудници народни представители от Държавна сигурност ", разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тези думи на Атанасова, въпреки и много разумни в съответния случай, се явяват много безочливи, тъй като в годините обратно от ГЕРБ имаше депутати, които са били сътрудници на комунистическата Държавна сигурност. Пример е Георги Марков - сътрудник Николай от Държавна сигурност.

Същото важи и за претендентите за кметове на ГЕРБ през 2019 година

" Считаме, че господин Радев през последната една година тежко раздели нацията ни. Той беше индивидът, който излезе, подвигна пестник и поведе разнообразни по своята идеология партии и лица, наричаше народните представители от ГЕРБ мутри ", добави още Атанасова.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР