ГЕРБ и СДС показахме национална отговорност. Това каза Александър Йорданов,

...
ГЕРБ и СДС показахме национална отговорност. Това каза Александър Йорданов,
Коментари Харесай

Кандидатът на СДС за евродепутат: Съдбата ни събра с ГЕРБ

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили показахме национална отговорност. Това сподели Александър Йорданов, претендент на Съюз на демократичните сили за евродепутат в Европейския парламент, съобщи „ Фокус “.
„ Днес е един прекрасен ден за българската народна власт. Ние си подаваме ръка в името на едно по-добро бъдеще за Европа и за България. Показахме европейска политическа зряла възраст. Показахме национална отговорност, тъй като ние сме тези, които би трябвало да се противопоставим на неприятните сюжети за България и Европа “, означи Йорданов. Според него демокрацията би трябвало да се пази всеки ден на всички избори.
„ Само ние можем и би трябвало да победим Българска социалистическа партия. Никой не може да го направи това, по тази причина и нас ориста ни е събрала “, разяснява той. „ Искам да благодаря на премиера Борисов, тъй като той издига висока преграда пред Българска социалистическа партия да се върне още веднъж на власт и продължава да отстоява нашите позиции на демократичните европейски страни. Казвам това, тъй като партиите и политиките съществуват поради хората “, съобщи Йорданов. Той изясни, че желае България да влезе в Шенген, Македония да бъде в Европейски Съюз. „ Нашият европейски народ заслужава да има европейски приходи и самочувствие. Можем да победим и ще победим за положителното на България и на Европа “, заключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР