ГЕРБ е една сплотена монолитна партия, това е много добре.

...
ГЕРБ е една сплотена монолитна партия, това е много добре.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: ГЕРБ е една сплотена монолитна партия

ГЕРБ е една сплотена монолитна партия, това е доста добре. Тя е жива организация, от време на време печели повече гласове, различен път по-малко. Вече без съдружни държавни управления доста мъчно ще се ръководи.

Това сподели в студиото на „ Тази събота и неделя “ някогашният министър на културата Вежди Рашидов, който към този момент е част от Изпълнителната комисия на ГЕРБ

„ Кариера към този момент не пъдя, само че не съм изменник. В подобен сложен миг, когато една партия печели избори и против нея има народен блок, оставам да оказвам помощ с каквото мога “, добави той.

Според Рашидов партията е понесла доста тежки отговорности при трите си мандата на ръководство.

„ Тук не става въпрос единствено за Борисов, откогато съм в партията, видях едни извънредно умни, образовани и качествени хора и нямам право да предавам никой “, съобщи някогашният министър на културата и добави, че Борисов доста ясно е оповестил на всички, че ще се отдръпна, ще даде път на младежи и го прави.

На въпрос дали казаното от служебния министър на културата при Велислав Минеков, а точно че за два месеца ще свърши това, което не е било направено за 10 година, Вежди Рашидов отговори следното: „ Не разясня, доста е рано, единственото, което мога да кажа на това държавно управление е „ На добър час! “. Реваншизмът не е потребен за никого, той е като бумеранг. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР