Георги Цветков, ескперт по национална сигурност и управление не отбраната,

...
Георги Цветков, ескперт по национална сигурност и управление не отбраната,
Коментари Харесай

Георги Цветков: Защитниците днес правят демонстрации. Жертвите ...

Георги Цветков, ескперт по национална сигурност и ръководство не защитата, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Прослава на Съветския съюз и Йосиф Сталин, без които нямаше да има комунистическа власт в България - просто и ясно. Затова е повдигнат този комплекс съгласно създателите му.
Това е време когато Варна и Мусала са наречени " Сталин ", а Георги Димитров - говорещ съзнателно негоден български език жител на Съюз на съветските социалистически републики, е приживе трансфорат в " икона " на безбожниците.

Това е времето на най-високата точка на денационализирането ни като българи. Без Стамболов, без Захарий Стоянов, без " Ден на храбростта ", дори без Иван Вазов.

 

Време на безмилостно физическо изличаване на българското, което бива наричано " фашизъм " и " великобългарски национализъм " - посредством разрушение на монументи, църкви и убийства и мъчения над хиляди хора.

Този комплекс символизира осъществяването на предумишлено зло над хиляди българи и българската нация като цяло.

П.П. " Защитниците " през днешния ден пишат, приказват на всеослушание, вършат демонстрации на улицата и дори в Парламента. Жертвите в миналото не са имали тези права. Били са физически смазвани. " Защитниците " и през днешния ден желаят да смажат болшинството от българите като си присвояват правото да приказват от името на " народа ". Кой е този народ? Мнозинството от българските жители?! Не! Според тях " народът " е тяхното необразовано малцинство.

П.П.П. Точно по това време намерено се приказва за " недоубити ", " недобити ", " гадове ", " някогашни ", " суингове ", " зози " и така нататък Днес никой не отхвърля на " бранителите " човешките и гражданските им права - макар че намерено работят за Русия. Защото сме демократична страна. А те отново са със същия речник - " фашисти ", " изроди ", " гадове ", " срам ", " джендъри ", " Народен съд " и така нататък

Сега са малко и жалки, само че даже да създадат една стъпка към принуждение, жителите и държавното управление би трябвало да покажат, че не са без зъби.

Русия може да е блага на някого, само че тук е България. Това е София, а не Москва. И хайде да имаме поради, че въпреки и по-малки и по-слаби, не сме си намерили страната на улицата и тя си е наша. Имаме си и историята, и достиженията, и бъдещето. И ще се оправяме без " настойничката ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР