Георги Корчев, един от най-сръчните и трудолюбиви участници във Фермата:

...
Георги Корчев, един от най-сръчните и трудолюбиви участници във Фермата:
Коментари Харесай

Напусна един от най-сръчните и трудолюбиви участници във Фермата

Георги Корчев, един от най-сръчните и работливи участници във " Фермата: Мостът на времето “ по bTV, отпадна от надпреварата за 100 000 лв.. Кметският наместник на село Пепелина беше отхвърлен от Чавдар Христанов след свирепа борба, която приключи 10 на 0 в интерес на хлебаря от Плевен. " Не скърбя за нищо. Всяка дума, която съм изрекъл и всичко, което съм направил, е било от сърце и душа. Разбрах, че младите не обичат да получават препоръки, тъй като са уверени, че знаят и могат всичко. Преекспонирането на някои мои думи и действия ми изигра неприятна смешка, и ме изпрати на двубой в седмицата, в която не съм добре здравословно “, сподели 47-годишният Георги, който влезе в конфликта с простуда и температура.

Съотборниците му от отбора " Нови очаквания “ го хвърлиха в борба и той избра да премери сили с представителя на тим " Стари герои “ Чавдар, прочут от седмия сезон на най-градивното риалити. Кметският наместник, който e гледал съперника си на Арената в предходното издание на предаването, вярваше, че има преимущество. Оказа се обаче, че бърка.

Георги и Чавдар се състезаваха в четири борби. В първата всеки беше вързан за въже с противотежест, трябваше да придвижи по 10 дървени трупи, да ги разцепи, да откри ключ в тях, да се освободи от въжето и да отреже пет филии от греда с трион. Чавдар беше по-бърз и поведе. Хлебарят показва пъргавост и в идващото тестване - коване на дъски по стъпаловиден мост. Макар че удари пръстите си с чук и от тях бликна кръв, той финишира пръв. Преднината му набъбна, откакто се оправи по-добре и с отговорите на въпросите от Алманаха.

В четвъртата, решителна борба, участниците трябваше да покажат акуратност при пълненето на стомна с вода и хвърлянето на пясъчни торбички в панер. Хлебарят от Плевен още веднъж показва по-голяма точност, финишира с гръмък плонж и победи с 10 на 0. " Георги се би болен, с температура. Прави му чест, че игра мъжки. Сигурен съм, че в случай че беше здрав, резултатът нямаше да бъде този “, сподели кавалерски Чавдар след конфликта. Като взе успеха, той резервира мястото си във " Фермата “, донесе значима точка за своя тим и автоматизирано се трансформира във фермер на седмицата в отбора " Стари герои “.

Драматичната борба беше проследена от представителите на двата тима. Във всеки от тях имаше по една участничка, заключена с белезници за стол. От " Стари герои “ това беше Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, а от " Нови очаквания “ - офис мениджъра Симона Милова. Двете получиха необикновеното наказване, откакто съотборниците им ги оповестиха за най-безполезни играчи. Симона устоя глобата покорно и получи свободата си в края на дуела. Хепи Ванче обаче закратко скрито се измъкна от " оковите “ и по този начин си извоюва следващо наказване - тя ще остане прикована на стола още 12 часа след края на борбата сред Чавдар и Георги.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР